Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Retir Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plase insecte rulou, Plisse, Zig-Zag
Brand
Genius
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de plase contra insectelor GENIUS este un accesoriu foarte valoros al mobilierului din casa, fie din punct de vedere igienic, fie din cel al confortului.



Potrivit acestor principii Uniunea Europeana a elaborat modalitatile de protecţie impotriva insectelor in restaurante, hoteluri si unitatile de prepararea alimentelor. (EG 93/43)

Din momentul aparitiei sistemelor GENIUS acestea au devenit sistemele cele mai practice si cele mai functionale de pe piata, atat in ceea ce potriveste posibilitatile de instalare, cat si cele de utilizare.

Ne stau la dispozitie diferite accesorii, care asigura flexibilitatea sistemului in toate modurile de instalare. Elementele de baza ale sistemului GENIUS cu rulouri: tocul ruloului, plasa contra insectelor pe axa, profilul de coborare si pachetul de accesorii necesare.

Spre deosebire de piata europeana, firma noastra comercializeaza separat si aceste acccesorii, ele pot fi cumparate dupa necesitati pe elemente.

Un mare avantaj al procesului de instalare este si faptul ca este necesar un numar redus de scule pentru montarea simpla şi rapida. Datorita costului redus de fabricatie produsul poate fi comercializat la un pret extrem de accesibil.
Din Gura in Gura