Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Retir Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termoperdea PVC pentru vitrina frigorifica
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stimati conducatori de unitati alimentare.
Dupa cum stiti si Dv. toate produsele lactate trebuie depozitate intre 0-6 C.

Mai ales in perioade calduroase in timpul verii, aproape la toate tipurile de vitrine apar probleme la producerea acestei temperaturi cerute de lege.

Cazurile problemelor sunt foarte simple :

- nu aveti sistem de climatizare (30-40 C în spatiul de vanzare)
- aveti sistem de climatizare, dar aveti mai multe vitrine puse in functiune cu agregator care produc foarte multa caldura
- aveti clima, caldura produsa de agregatori nu intra in spatiul de vanzare, dar partea magazinului unde sunt vitrinele temperatura aerului devine insuportabil clientilor, deci se vede clar ca frigul “curge” din vitrine.

Toate astea duc la o consumatie de curent exagerat de mare fara sa aveti temperaturile coraspunzatoare pentru a depozita produsele lactate conform cerintelor !
Utilizand produsul nostru puteti stabiliza temperatura vitrinelor frigorifice ai puteti obtine o economisire de consum electri cca. 25-35% in perioadele calduroase ale anului.

Deci aveti trei avantaje daca folositi termoperdea pe vitrina :

1. Dupa ce ajunge temperatura in vitrina la nivelul dorit se opreste automat agregatorul si nu mai produce consum exagerat.
2. Daca nu merge agregatorul si vitrina se odihneste, deci se mareste viata vitrinei.
3. Produsele tinute in vitrina (lapte, cascaval, etc.) sunt depozitate la temperatura ceruta, deci puteti depozita pana la data expirarii si nu aveti pierdere din perisabilitati.
Din Gura in Gura